VICTORIE ÎN AMICAL – Minaur a câștigat detașat meciul de pregătire de la Baia Mare cu U. Cluj

0
325

HANDBAL MASCULIN. Vineri, 11 august 2023, în Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare, în meci de pregătire, Minaur Baia Mare a câștigat categoric, cu 42-33 (20-12), partida cu U. Cluj.

 

Pentru Minaur au marcat: Botea (13 goluri), Da Silva Mollino (5 goluri), Cip și Ratkovic (câte 4 goluri), Erik Pop, Nagy, Vujovic (câte 3 goluri), Ivanovic și Sabou (câte 2 goluri), Vlad Pop, Kotrc și Cumpănici (1 goluri) – Terekhov a avut 13 parade salvatoare în cele 30 de minute, cât apărat poarta băimărenilor. De la clujeni s-au remarcat Coman și Hossu (câte 5 goluri), Ramba și Makaria (câte 4 goluri).

 

Meciul a fost penultimul din seria de pregătire a debutului în noul sezon al Ligii Naționale, sâmbătă, la ora 11.00, băimărenii având programat ultimul amical înaintea disputei din semifinala Supercupei României, din 19 august, de la București, cu câștigătoarea Cupei României, CSM Constanța, adversară urmând să-i fie tot formația clujeană.

 

* Foto: @Ovidiu Dragomir via CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here