AMICAL ȘI NU PREA – A doua partidă a lui Minaur din turneul de la Zalău, întreruptă în min. 53 din cauza durităților

0
868

TURNEUL DE LA ZALĂU. Vineri, 11 august 2023, în Sala Sporturilor Gheorghe Tadici din Zalău, în al doilea meci al turneului de handbal feminin organizat de HC Zalău, partida dintre Minaur Baia Mare și Măgura Cisnădie a fost întreruptă în min. 53, la scorul 23-22 (12-11) pentru echipa băimăreană, decizia fiind luată de staff-urile celor două echipe, care au protestat astfel împotriva arbitrajului sălăjenilor Horincar & Pentea, soldat cu accidentarea pivotului echipei Minaur, Spugnini Santome, care a fost la spital pentru investigații suplimentare (în primul meci din turneu, cu Dacia Mioveni, Minaur a mai pierdut o jucătoare, Magda Cazanga – fractură la mâna stângă).

 

Până la întreruperea partidei, pentru Minaur au marcat Vujovic și Pavlovic (câte 4 goluri), Popescu și Terciu (câte 3 goluri), Tănasie, Spugnini Santome și Gomes da Costa (câte 2 goluri), Vukajlovic și Mițicuș (câte 1 gol). Pentru Măgura, cele mai bune marcatoare au fost Abed Kader (5 goluri) și Galinska (4 goluri).

 

În celălalt meci al rundei a doua a turneului, HC Zalău a dispus de Dacia Mioveni cu 27-22 (9-9). Sâmbătă, 12 august 2023, sunt programate ultimele meciuri ale turneului: Măgura Cisnădie – Dacia Mioveni și HC Zalău – Minaur Baia Mare.

 

* Foto generică: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here