TURNEU – Minaur a învins gazdele la al doilea meci de la Memorialul “Mihai Mironiuc”, organizat la Suceava

0
584

HANDBAL MASCULIN. Sâmbătă, 5 august 2023, în sala de sport „Dumitru Bernicu” a Liceului cu Program Sportiv din Suceava, în a doua zi a Memorialului “Mihai Mironiuc”, turneu de handbal masculin organizat de CSU din Suceava, vicecampioana Minaur Baia Mare a câștigat categoric, cu 39-29 (19-11), partida cu CSU din Suceava. În celălalt meci al zilei, CSM Bacău a dispus de nou-promovata CSM Sighișoara: 25-23.

 

Băimărenii au dominat total meciul cu echipa organizatoare a turneului, învingând la o diferență care scutește de comentarii. Cu 13 intervenții salvataore ale celor 3 portari – Terekhov (6), Buzogany (5) și Al-Khafadji (2) – și cu Botea și Cip ca principali marcatori, echipa antrenată de Alexandru Sabou și-a permis să marcheze cu 12 din cei 15 jucători de câmp introduși pe teren.

 

Pentru Minaur au marcat: Botea (7 goluri), Cip (5 goluri), Ardelean (4 goluri), Vujic, Pop, Iovanovic, Cumpănici și Nagy (câte 3 goluri), Kotrc, Sabou, Da Silva Mollino și Kozakevych (câte 2 goluri). De la suceveni s-au remarcat Balazs (7goluri), Csog și Dascălu (câte 4 goluri).

 

* Foto: @CSU din Suceava

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here