DEBUT REPROGRAMAT – Din cauza stării deplorabile a terenului din Baia Mare, echipa de fotbal feminin și-a anulat meciul din prima etapă a play-out-ului

0
261

FOTBAL FEMININ. ACS Fotbal Feminin Baia Mare (loc 9) nu va debuta în play-out-ul Ligii Naționale sâmbătă, 4 martie 2023, așa cum era programat inițial, în urma tragerii la sorți a FRF, ci va intra în joc în etapa a 2-a, meciul din prima etapă, care trebuia să se dispute cu CSM Alexandria (loc 7), fiind anulat din cauza condițiilor deplorabile în care se prezintă terenul Stadionului Viorel Mateianu.

 

Partida va fi reprogramată, fie la o dată rezultată în urma înțelegerii dintre cele două echipe, fie, dacă nu se ajunge la consens, la o dată impusă de FRF. Fotbalistele din Baia Mare  vor debuta în play-out în 19 martie 2023, în deplasare, cu ACS Piroş Security Protect (echipa arădeană, clasată la finalul sezonului regular pe locul 10, își dispută meciurile pe terenul din satul Sânnicolaul Mic, aparținător municipiului Arad).

 

În sezonul regular – care s-a disputat doar pe sistemul tur, cu un singur meci fiecare cu fiecare -, meciul dintre cele două echipe a avut loc la Baia Mare, în etapa a 8-a, în 6 noiembrie 2022, iar băimărencele s-au impus cu 2-0 (0-0), prin golurile marcate de Camelia Daneliuc (min. 75) şi Raluca Dragoş (min. 81).

 

* Foto generică: @sportarad.ro

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here