AU CÂȘTIGAT – Minaur a învins, în al doilea meci de la turneul de la Baia Mare, echipa poloneză MKS Lublin

0
1085

TURNEU DE PREGĂTIRE – HANDBAL FEMININ. Sâmbătă, 5 august 2023, în Sala Sporturilor Lascăr Pană din Baia Mare, în a doua zi a turneului de handbal feminin organizat de Minaur, echipa băimăreană a învins, cu 28-25 (14-8), MSK Lublin. În primul meci al zilei, HC Zalău a dispus de nou-promovata Corona Brașov cu 31-24 (17-12).

 

Cu un joc mai bun în apărare decât în prima zi (și cu portarul Amra Panzic care a contabilizat 11 parade salvatoare), Minaur a dispus de echipa poloneză, având în Oana Borș și Sanja Vujovic principalele marcatoare.

 

Pentru echipa antrenată de Andrei Popescu a înscris: Borș (8 goluri), Vujovic (7 goluri), Lundback, Spugnini Santome și Pavlovic (câte 3 goluri), Kerekes (2 goluri), Vukajlovic și Popescu (câte 1 gol). De la poloneze s-au remarcat Wieckowska, Pietras și Balsam (cu câte 4 goluri).

 

* Foto: @Dragomir Ovidiu via Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here