DECIZIE – Finanțele Publice au cerut insolvența unei cunoscute cafenele din Baia Mare

1
10125

ÎN DIFICULTATE. Administrația Județeană a Finanțelor Publice Maramureș, din postură de creditor, a cerut insolvența firmei-debitor Mazzo Coffee SRL, care administrează cafeneaua Mazo de pe Bulevardul Independenței nr. 4A (de lângă Biblioteca Județeană), una dintre cele cunoscute/frecventate din Baia Mare. Solicitarea, înregistrată de instituția financiară a statului în 4 august 2023, va fi judecată de Secţia a II-a civilă de contencios administrativ şi fiscal a Tribunalului Maramureș.

 

Firma care administrează cafeneaua Mazo, una cu sute de recenzii pozitive pe site-urile de profil și care deține și un magazin on-line unde vinde cafea prăjită în regim propriu, este controlată de Bogdan Șofineți, iar în 2022 a raportat o cifră de afaceri de 335.502 lei, aproape jumătate din cea a anului anterior, o pierdere financiară de peste 100.000 lei și datorii de circa 132.000 lei.

 

* Foto: @Mazo

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Astia-s tot in dificultate de cand au deschis.
    Se pare ca doar prostii isi platesc darile la stat si datoriile.
    Cumva alte cafenele produc suficient cat sa intretina afacerea si familia patronului, aici nu prea se poate, e greu.

    Poate pe urmatoarea firma?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here