LISTA COMPLETĂ – Echipa AUR pentru Baia Mare și-a depus candidaturile pentru alegerile locale

1
1589
Costel Pîrvănoiu

ELECTORAL. Echipa AUR pentru municipiul Baia Mare și-a depus ieri candidaturile pentru alegerile locale din 9 iunie 2024. Economistul și antreprenorul Costel Pîrvănoiu este candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Baia Mare, iar echipa pentru Consiliul Local Baia Mare este formată din profesioniști din domenii precum: antreprenoriat, economic, juridic, medical, administrativ, inginerie etc.

 

Programul de guvernare AUR propus pentru Baia Mare aduce în prim plan un plan solid, cu soluții benefice pentru problemele locale, care se pliază cel mai bine pe nevoile actuale ale cetățenilor.

 

„Alături de colegii din partidul AUR, mi-am depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare cu toată convingerea că băimărenii își doresc o schimbare reală după ani de zile în care orașul nostru a stagnat din aproape toate punctele de vedere.

 

Întâlnirile avute cu băimărenii mi-au dat certitudinea că sunt multe de făcut pentru Baia Mare, iar programul de guvernare locală pe care l-am gândit alături de echipa mea de consilieri aduce în prim plan soluții concrete, simple și eficiente pentru orașul nostru. Sunt sprijinit de oameni profesioniști, exponenți de seamă în domeniile în care lucrează, care au cele mai bune gânduri pentru comunitatea noastră.

 

Împreună vom munci pentru un oraș în care să ne bucurăm de cele mai bune condiții de trai, condiții la care, în prezent, doar visăm, dar pe care, cu siguranță, le merităm”, a punctat Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR la Primăria Municipiului Baia Mare.

 

Lista AUR pentru Consiliul Local Baia Mare:

 

  1. Costel Pîrvănoiu
  2. Gabriela Hofer
  3. Raul Gelu Cîmpian
  4. Ioniță Flaviu Pinte-Ofrim
  5. Costache Chertif
  6. Adrian Crăciun
  7. Natalia Tămaș
  8. Sorin Gheorghe Coste
  9. Andrei Tămaș
  10. Diana Camelia Gherman
  11. Mihaela Gabriela Tătar
  12. Gheorghe Popa
  13. Bianca Alexandra Crăciun
  14. Ileana Giurgi
  15. Vasile Mihalca
  16. Gelu Nicolae Cîmpian
  17. Vasile-Adrian Ghila
  18. Marian Andrei Pinte
  19. Rozalia Oniga
  20. Mihai Marian Avram
  21. Bianca Luciana Kiss
  22. Ovidiu Ionel Cont
  23. Sebastian Marian Grel
  24. Traian Vasile Mercea
  25. Vlad Ovidiu Pop
  26. Gheorghe Oniga
  27. Anca Diana Szabo
  28. Maria Monica Cîmpian
  29. Ion Pop
  30. Adrian Szabo

 

Biroul de Presă al candidatului Costel Pîrvănoiu



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here