SĂTUL DE MERE VERZI – Vicepreședintele PMP Maramureș, Vasile Gherman, ejectat de pe lista consilierilor județeni, a părăsit partidul și s-a înrolat la UNPR

1
758
Vasile Gherman

REACȚIE. Vicepreședintele PMP Maramureș, Vasile Gherman, a părăsit partidul lui Traian Băsescu, devenind membru al UNPR (Uniunea Națională pentru Progresul României) Maramureș. Progresiștii maramureșeni au profitat de supărarea lui Gherman, care a fost înlocuit de pe lista suplimentară a consilierilor județeni tocmai când trebuia să intre în forul administrativ al județului pentru a-l înlocui pe președintele filialei județene, Lucian Morar (acesta devenind primar în Ulmeni).

 

Decizia înlocuirii lui Gherman de pe lista supleanților PMP pentru Consiliul Județean Maramureș a fost luată de președintele Lucian Morar, cel care a renunțat la mandatul de consilier județean pentru a redeveni primar al orașului Ulmeni. Ostilitățile s-au desfășurat în 23 septembrie, în prezența președintelui PMP Traian Băsescu însă în absența lui Vasile Gherman, băisprianul care, conform listei supleanților, trebuia să fie înlocuitorul de drept al președintelui PMP Maramureș.

 

A fost preferat Gheorghe Grad (președintele PMP Sighetu Marmației) în dauna lui Gherman. În pofida contestațiilor lui Gherman, decizia a rămas definitivă. Prin această manevră politică, Morar și-a asigurat sprijinul necondiționat al filialelor din nordul județului în vederea alegerilor interne.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Mare caracter Gherman asta! Mai e si directorul Caminului de batrani din Baia Sprie! Ce PMP ul meu dati ca stire o asemenea ANOMALIE?! Moldovan trebuia sa iasa vicepresedinte ca asa a vrut Basescu la nunta lui Morar, sau invers…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here