RECORD DE CANDIDAȚI ȘI LA JUDEȚ – Al 12-lea candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș, Mihai Ropan (PNCR)

0
615
Mihai Ropan

CANDIDAT PENTRU PREȘEDINȚIA CJ MARAMUREȘ. Dacă pentru funcția de primar al municipiului reședință al Maramureșului în acest an a fost spulberat recordul de candidați (până acum 9, stabilit la precedentele alegeri, din 2020), înregistrându-se 15 candidaturi, bătălia e aproape la fel de mare și pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) Maramureș, unde a fost înregistrat cel de-al 12-lea dosar de candidat, cel al lui Mihai Ropan (Partidul Național Conservator Român – PNCR).

 

Mihai Ropan (36 de ani), care este fiul primarului liberal din comuna Coroieni, Gavril Ropan, este președintele PNCR Maramureș și deși filiala județeană a fost înființată abia la 2 februarie 2024 a reușit să constituie mai multe organizații locale și să depună liste chiar pentru funcții de primari în UAT-uri semnificative din județ, printre care și în municipiul Baia Mare (unde PNCR îl are candidat pentru funcția de primar pe fostul viceprimar și primar interimar Mircea Dolha).

 

Cele 12 persoane care vor candida pentru funcția de președinte al CJ Maramureș sunt: Gabriel Zetea (PSD), Dan Ivan (Alianța Dreapta Unită USR & PMP), Gabriel Ștețco (PNL), Darius Pop (AUR), Cristian Opriș (FD), Pinter Zsolt (UDMR), Călin Morariu (AD), Mariana Filip (PUSL), Alina Ivașco (SOS), Simona Elena Ponde (PER), Nadia Maria Pop (VN) și Mihai Ropan (PNRC).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here