DECIZIE DEFINITIVĂ – Partidul fondat de soția lui Mircea Cirț va fi înregistrat în Registrul Partidelor Politice: apelul a fost respins, află motivul

1
1119
Adriana Viorica Cirț și Mircea Cirț

SE ÎNREGISTREAZĂ. Partidul Verticala Nouă, fondat de Adriana Viorica Cirț, soția fostului candidat PNL la Primăria Baia Mare, Mircea Cirț (acum exclus din PNL), împreună cu Ioana Alina Onea și Daniel Ioan Zaharie, va fi înregistrat în Registul Partidelor Politice a decis marți, 19 martie 2024, Curtea de Apel București, care a respins apelul (contestația) lui Mihai Guțanu care… nu și-a timbrat apelul (adică nu a plătit taxa de timbru). Hotărârea instanței este definitivă.

 

În consecință, partidul lui Cirț poate fi înregistrat oficial (în Registrul Partidelor Politice), așa cum a decis pe fond Tribunalul București, la 23 noiembrie 2023. Partidul a fost reprezentat în instanță de Societatea Civilă de Avocați Iordăchescu & Asociații.

 

Așa cum 2mnews a devoalat AICI, contestatorul (Mihai Guțanu) este președintele PNȚCD Sector 6 și un cunoscut al lui Ioan Doru Dăncuș (viceprimar cu atribuții de primar în Baia Mare și, scriptic, președintele PNȚCD Maramureș – este cel anunțat de AUR, oficial, prin președintele filialei județene, ca și candidat la funcția de primar al municipiului Baia Mare, deși candidatura sa s-ar putea să fie de la alt partid, respectiv PSD).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Partidul Noua Verticala….stai pe orizontala veche, ca ti-e mai bine…
    Eu nu imtelg , un aspect….ai o afacere , esti bine vazut in mediu si segmentul in care prestezi…Ai stima si respectul pt ceea ce ai reusit ca antrepenor, din partea prietenilor si printre dinti si a concurentei (dusmani profesionali).
    Ce iti trebuie sa te bagi in mocirla politica…/ Ba mai mult o mai ,,infingi si pe onorabila consoarta si o pui in capul PEVENE …
    Ce te mana , sa te expui sa devi tinta ironiilor si descalificarii ca individ..Ai incercat ai vazut ca nu e de tine…te-au fraierit si ai ajuns de rasul curcilor si colegilor de consiliu/partid/biserica si chair a celor dragi tie, familie, angajati… Dar nu ai invatat nimic…,,Provocarea ” ca sa te citez, ca tot iti place termenul, de a te baga in seama pe segmentul politic/administrativ…nu e de tine . Ai dovedit-o…Confunzi administratia si politica cu vatafia de la propria firma. Una e sa conduci o firma(angajati) si alta e sa conduci o institutie administrativa (UAT)..colaboratori …Eu zic ca cea mai buna investitie de resurse si calitati (ca le ai, daca ai pornit din Garsoniera de pe Dragos Voda unde comercializai piese auto si ai ajuns unde ai ajuns , antrepenorial) este in propria ta firma. Dra tu …nu si nu….vrei politica. Intrebare pt tine : ce e politica fara economic? Fi puternic economic si politica este la picioarele tale. Invata de la TIRIAC…colegul tau de piata in domeniul auto…Stai pe calea ta , pe care ai pornit si ai parcurs-o cu si ai rezultate notabile pana acum. Nu te mai injosi…Nu o lua ca sfat..ci ca tema de meditatie…As fi bucuros daca mi-ai raspunde si ai argumenta…stimate domn antrepenor de succes , cerbicia de a nu sti cand sa renunti…la o haina care nu ti se potriveste (chiar daca e de marca si in trend) si in care arati penibil.
    Pace , frate…inca o mai ai…Nu o pierde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here