NUMIRE POLITICĂ – Dragoş Titea (PSD Maramureş) a fost numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor

0
790

REVENIRE. Prim ministrul Sorin Grindeanu l-a numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor pe Dragoş Titea, secretar general al PSD Maramureş. Practic, este o revenire a lui Titea în această funcţie pe care a mai ocupat-o timp de un an şi jumătate (martie 2014-august 2015).

 

În primul „mandat” de secretar de stat la Ministerul Transporturilor, Titea a fost eliberat din  funcţie după ce a plecat la mare cu un elicopter al Şcolii de aviaţie din România, însoţit de şefa de cabinet şi de fiul său, aceştia fiind înregistraţi pe documentul de acces pe platforma aeroportului Băneasa ca piloţi aflaţi într-un exerciţiu de instrucţie pentru ca zborul să fie unul gratuit. Iniţial, Dragoş Titea a negat acuzaţiile, însă când scandalul a luat amploare în mass media, a fost eliberat din funcţie.

 

În toată această perioadă, Titea s-a reîntors în funcţia din care a fost numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor, respectiv cea de director Juridic şi Administrativ la ROMATSA (Administraţia Româna a Serviciilor de Trafic Aerian). Titea este cel de-al doilea membru al PSD Maramureş care devine secretar de stat în „mandatul Grindeanu” – Liviu Marian Pop a fost numit secretar de stat în Ministerul Educaţiei.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here