UPDATE – LISTA COMPLETĂ – Gabriel Zetea este atât de sigur că va câștiga președinția CJ Maramureș, încât inițial nici nu s-a înscris și pe lista de consilieri județeni: află lista completă a candidaților PSD

2
3075
Gabriel Zetea

LISTA PSD PENTRU CJ MARAMUREȘ. PSD Maramureș și-a stabilit lista de consilieri județeni pentru alegerile din 9 iunie 2024. Vor depune listă completă (cu 43 de poziții), nicio surpriză. Să faci un puzzle în 2024 și să-i mulțumești pe cât mai mulți nu a fost ușor pentru conducerea social-democraților din județ, PSD sugativând în acest mandat 3 partide cu tot cu conduceri (PMP, Pro România, ALDE), plus alte organizații sindicale și etnice. Implicit, șefii acestora sau persoane desemnate de respectivii au fost recompensați cu poziții considerate eligibile pe lista PSD pentru Consiliul Județean (CJ) Maramureș, alții vor primi aceste poziții la alegerile parlamentare.

 

UPDATE. Deși inițial nici măcar nu s-a inclus pe lista de consilieri județeni, în urma celor mai recente modificări, Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș care este și candidatul partidului la funcția de președinte al CJ Maramureș, s-a introdus și pe el pe locul 1 pe listă (dar a rămas la fel de sigur de câștigarea funcției de șef al administrației județene), iar pe locul 2 a fost înscris candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Baia Mare, Doru Dăncuș (zis Doru după Anghel, Doru după Cătălin, Doru de primar, sau mai simplu Doru :).

 

2mnews vă prezintă lista completă a PSD pentru consilieri județeni în Maramureș:

  1. Gabriel Zetea
  2. Doru Dăncuș
  3. Viorica Marincaș
  4. Andreas Friedl
  5. George Moldovan
  6. Radu Saplontai
  7. Liliana Moga
  8. Gică Timiș
  9. Adrian Vlad
  10. Alexandru Cosma
  11. Ștefan Șimon
  12. Vasile Boitor
  13. Dorin Cozma
  14. Lucian Coman
  15. Terezia Grama
  16. Mircea Ciocan
  17. Anuța Dragomir
  18. Samoilă Hojda
  19. Andrei Miculaiciuc
  20. Paula Pop
  21. Ioan Bobocea
  22. Marius Stoian
  23. Ioan Talpășan
  24. Nicolae Mișulec
  25. Andrei Dipșe
  26. Mihai Timbuș
  27. Vasile Creț
  28. Simina Gherasim
  29. Bela Lesniczki
  30. Bela Slezinger
  31. Ștefan Stețco
  32. Adrian Cureu
  33. Ionuț Sima
  34. Angelica Moldovan
  35. Nicolae Vanciu
  36. Paul Bocuț
  37. Răzvan Chiș
  38. Ioan Dorca
  39. Mariana Hote
  40. Alexandru Timbuș
  41. Adrian Cosma
  42. Sergiu Lupea
  43. Lucian Morar.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Apoi, siguranța e vecină cu ignoranța, iar Dl. Zetea-i un gargaragiu care ar trebui să-și vadă de ceva lucruri pe care să le învețe mai întâi ca lumea, dacă… ar putea, și după, să se străduiască, să ne facă fericiți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here