TRAGERE LA SORȚI – Finala Cupei României, Minaur – CSM Constanța, reeditată în semifinalele Final 4 Supercupa României

0
584

SUPERCUPA 2023. Turneul Final 4 al Supercupei României la handbal masculin, competiție organizată de Federația Română de Handbal în Sala Dinamo din București, la care participă campioana Dinamo București, câștigătoarea Cupei CSM Constanța, finalista Cupei și vicecampioana Minaur Baia Mare și CSU din Suceava (locul 3 în Cupa României și locul 10 în Liga națională), și-a stabilit semifinalele în urma tragerii la sorț desfășurate marți, 8 august 2023.

 

Cele două finale se vor disputa la 19 august:

• Dinamo București – CSU din Suceava;

• CSM Constanța – Minaur Baia Mare (este o reeditare a finalei Cupei României, desfășurată la 14 mai 2023 la Baia Mare, atunci constănțenii impunându-se cu 24-23).

 

În 20 august se va disputa finala pentru trofeu între câștigătoarele din semifinale. Supercupa României precede debutului în ediția 2023-2024 a Ligii Naționale, care este programată la 27 august, băimărenii urmând să dispute prima etapă în aceeași sală, întâlnind campioana en titre Dinamo București – clubul Minaur a precizat că se vor purta negocieri pentru ca meciul să fie devansat, pentru a scuti încă o deplasare la București într-o singură săptămână.

 

* Foto: @Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here