DOAR EGAL – Minaur, egal acasă cu CSM Focșani: oaspeții au condus 40 de minute, dar băimărenii au avut 3 goluri avantaj în ultimele 10 minute

0
246

HANDBAL MASCULIN. Sâmbătă, 16 octombrie, în meci contând pentru etapa a 7-a a Ligii naționale la handbal masculin, în Sala Sporturilor Lascăr Pană din Baia Mare, Minaur (locul 7 înaintea etapei) a terminat la egalitate, 22-22 (11-12), cu CSM Focșani 2007 (locul 6), o partidă în arbitrată de Adrian Manafu (București) și Daniel Pavel (Buzău) în care oaspeții au condus până în min. 40, iar cu 10 minute înainte de final gazdele aveau 3 goluri avantaj.

 

Băimărenii, antrenați de Alexandru Sabou și care au înscris primul gol abia în minutul 8, au avut un final mai bun și au reușit să întoarcă soarta până atunci potrivnică. În min. 49, Minaur avea deja 3 goluri avantaj pe tabela de marcaj (20-17), oaspeții au forțat egalarea.

 

În ultimele 10 minute, Focșani a început să înscrie gol după gol (Miroiu, Hrimiuc de două ori și Marijanac – de la băimăreni a marcat doar Buguleț) și au egalat după doar 5 minute (min. 55, 21-21), în min. 58 preluând din nou conducerea, după golul lui Goran Krstevski (21-22). Kotrc egalează cu două minute înaintea finalului, iar tensiunea unui meci în permanență echilibrat s-a descătușat din nou.

 

În ultimul minut de joc, portarul ucrainean al Minaurului, Terekhov, apără și băimărenii se năpustesc în atac, la ultima fază reclamând un 7 metri neacordat (pentru apărare în semicerc), însă arbitri acordă doar lovitură de la 9 metri. E ultima secundă, Căbuț încearcă să înscrie, dar șansele de reușită erau aproape nule. Minaur Baia Mare – CSM Focșani 2007: 22-22 (11-12).

 

Pentru băimăreni au înscris Kotrc (5 goluri), Bera (4 goluri), Căbuț și Vujovic (câte 3 goluri), Buzle și Buguleț (câte 2 goluri), Nagy, Vujic și Da Silva Mollino (câte 1 gol). De la oaspeți s-au remarcat Hrimiuc (5 goluri), Mănescu (4 goluri), Makrishin, Marijanac și Marjanovic (câte 3 goluri). În urma rezultatului, Minaur urcă momentan pe locul 5 (cu precizarea că nu s-au disputat toate meciurile etapei) și etapa următoare, în 24 octombrie, joacă în deplasare, la CS Universitatea Cluj.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here