FAPT – Altă insolvență ciudată în Maramureș: după primul an de activitate, în care a făcut afaceri de peste 3,3 milioane de lei, a acumulat datorii de 2,6 milioane de lei și… și-a schimbat proprietarul în urmă cu 3 luni

0
9081

DIFICULTATE ECONOMICĂ. Firma Aby Fruct SRL, înregistrată în Ardusat, înființată la 13 ianuarie 2022 și care a realizat în primul an de activitate o cifră de afaceri de 3,33 milioane de lei din comerțul cu fructe și legume, cere magistraților includerea sub protecția insolvenței.

 

Firma, care până la 5 mai 2023 îi aparținea băimărencei Maria Estera Andreea Canalos, a încheiat anul trecut cu o pierdere financiară de 442.176 de lei și a înregistrat datorii de 2,61 milioane de lei.

 

Cu 3 luni înaintea acestei solicitări, Canalos, din postură de unic asociat și administrator, i-a cesionat toate părțile sociale lui Damian Vasile Banta din Ardusat, care a devenit astfel unic asociat și administrator și care după doar 3 luni de la preluarea firmei a înregistrat cererea de intrare în insolvență. Solicitarea va fi soluționată la Tribunalul Maramureș.

 

* Foto generică: @Klaus Vedfelt via Gettyimages

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here