PROMOVARE – Proiectul Maramureș Business Park și potențialul de afaceri al județului, prezentat la „Masterminds in Action”, evenimentul Camerei de Comerț Olandezo-Române

0
69

PARCURI INDUSTRIALE MARAMUREȘ SA. În 25 aprilie 2023, la Cluj-Napoca, proiectul Maramureș Business Park și potențialul de afaceri al județului au fost prezentate la „Masterminds in Action”, un prestigios eveniment al Camerei de Comerț Olandezo-Române, una dintre cele mai active camere bilaterale din România, cu o rețea de peste 170 membri, provenind din peste 20 de industrii.

 

Schimbul de bune practici, împărtășirea experiențelor și prezentarea proiectelor noi au fost principalele subiecte de discuție, fiind prezenți speakeri din diferite domenii, a căror activitate se bazează pe inovare, Radu Mircea Zoicaș, în calitate de CEO Parcuri Industriale Maramureș SA, a fost unul dintre cei 4 speakeri ai evenimentului.

 

„Mulțumim NRCC pentru ocazia de a promova proiectul Maramureș Business Park și potențialul de afaceri pe care îl prezintă județul pentru viitorii investitori”, a transmis Radu Mircea Zoicaș.

 

NRCC, fondată în anul 2006, are ca obiectiv major promovarea relațiilor comerciale și a investițiilor dintre Olanda și România, facilitând crearea de noi conexiuni și parteneriate de afaceri între membrii săi și mediul de afaceri local și contribuind activ la menținerea Olandei pe primul loc în topul investițiilor străine directe în România.

 

Liviu DAMIAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here