RETAIL – Care vor fi cele 13 magazine noi în Vivo!, mall-ul din Baia Mare: când se încheie procesul de renovare și se face inaugurarea spațiilor

1
18687

VIVO! BAIA MARE. Lucrările de renovare declanșate la 1 iunie 2021 de proprietarul centrului comercial Vivo! Baia Mare, dezvoltatorul Immofinanz România, se vor încheia la sfârșitul lunii noiembrie 2021 (luna viitoare), când se vor inaugura și magazinele a 13 noi branduri, cele mai multe fiind apariții în premieră pe piața de retail/comercială din județul Maramureș.

 

Lucrările de reamenajare se desfășoară pe o suprafață de peste 10.000 metri pătrați (din cei 32.000 de metri pătrați, totalul suprafeței mall-ului VIVO! Baia Mare – suprafața închiriabilă va fi, după finalizarea lucrărilor, de 29.000 mp) și au venit la scurt timp după retragerea retailerului Cora din cel mai mare spațiu comercial închiriat la parterul mall-ului (fapt pus în practică din 4 mai 2021), fapt care va fi suplinit prin venirea pe o parte din acel spațiu a germanilor de la Lidl.

 

Country manager-ul austriecilor de la Immofinanz, Fulga Dinu, a dezvăluit și câteva dintre surprizele pregătite, respectiv new-entry-urile din mall-ul Vivo! Baia Mare, care nu sunt puține (rămâne de văzut și cât de consistentă va fi oferta acestora). Iată cele 13 branduri noi care-și deschid magazine în Vivo! Baia Mare:

 

• Hervis Sports (brand de articole sportive prezent și în Value Center Baia Mare);

• Sport Vision (brand de articole sportive, intră în premieră pe piața din Maramureș);

• Various Brands (brand de articole sportive, în special încălțăminte sport, intră în premieră pe piața din Maramureș);

• Colin’s (brand de articole din denim/bluejeans, intră în premieră pe piața din Maramureș – detalii AICI);

• DeFacto (brand de îmbrăcăminte/încălțăminte, intră în premieră pe piața din Maramureș);

• Kik (articole vestimentare, accesorii, produse pentru locuințe, birouri și de bricolaj);

• Sabrini (brand de bijuterii și ceasuri – era prezent în Vivo! prin partenerul autorizat Pandora);

• Teilor (brand de bijuterii de lux, intră în premieră pe piața din Maramureș, aveți detalii AICI);

• English Home (articole pentru casă, îmbrăcăminte, îngrijire personală/cosmetice – intră în premieră pe piața din Maramureș),

• Dr. Green (magazin naturist, suplimente alimentare, cosmetice, detergenți etc., intră în premieră pe piața din Maramureș);

• Nordpharm (farmacie);

• La Casa (brutărie, patiserie, cofetărie – este prezentă și în Magazinul Universal Maramureș);

• Lidl (magazin german alimentar de tip discount).

 

De asemenea, Dinu a mai precizat că Flanco, dm, Animax, OPTIblu şi Sizeer își extind suprafața ocupată în urma unor redimensionări ale magazinelor sau se mută în alte zone din Vivo! Baia Mare.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here