INVESTIȚIE – Brandul internațional de jeans Colin’s intră în premieră pe piața din Maramureș: află unde se deschide primul magazin din județ

0
2630

MAGAZIN COLIN’S. Retailerul turc de modă Colin’s, brand internațional de jeans, își deschide primul magazin în județul Maramureș, în mall-ul Vivo! din Baia Mare. Investiția într-un magazin Colin’s se încadrează financiar între 300.000-500.000 euro.

 

Marca de îmbrăcăminte Colin’s este comercializată în România prin Eroglu România SRL, subsidiară a holdingului turc Eroğlu Holding (controlat de Nuretin Eroğlu), prezent cu peste 1.000 de magazine în 42 de țări de pe 4 continente. Anul trecut, reprezentanta românească a brandului Colin’s a avut o cifră de afaceri de 51,75 milioane de lei.

 

Eroğlu Holding a fost înființat în anul 1983, în Turcia, inițial ca mic atelier de articole de îmbrăcăminte al celor cinci frați Eroğlu (produceau paltoane și jachete). Primii jeanși au fost produși de compania turcă în 1986, iar din anul 1992 brandul și-a schimbat denumirea în Colin’s. Compania turcă a intrat pe piața din România în anul 1997, inițial ca franciză și din 2011 cu magazine proprii – acum deține 24 de magazine cu peste 200 de angajați în 12 orașe din țară.

Firma prin care Eroğlu Holding gestionează magazinele din România este administrată de turcul Hüseyin Barış Yenigün și este controlată de Nuretin Eroğlu prin firma turcă ERK Pazarlama Ve Giyim Sanayi Ticaret AȘ (Anonim Șirketi), care deține toate părțile sociale ale sereleului Eroglu România.

 

2mnews

 



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here