FAPT – Urs alergând pe DN18, în Moisei: s-a constituit o echipă de intervenție pentru îndepărtarea animalului de zonele locuite

1
257

URS PE DN18, ÎN MARAMUREȘ. În această dimineață, un cetățean aflat într-o mașină, a filmat un urs alergând pe DN18, în localitatea Moisei, între Valea Unghiului și Izvorul Dragoș. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș amintește cetățenilor că în astfel de situații este necesar să anunțe imediat autoritățile prin apelarea serviciului unic de apeluri de urgență 112, pentru a avertiza cetățenii de prezența ursului în zonă și pentru a emite mesajul „RO ALERT”.

 

Conform prevederilor legii, în Moisei s-a dispus constituirea unei echipe de intervenție și s-a stabilit un plan de măsuri. CJSU Maramureș a mai precizat că pentru a evita producerea unor situații care să pună în pericol viața persoanelor sau integritatea fizică a acestora, cetățenii sunt rugați să păstreze distanța față de urs, să nu îl hrănească și să nu îl fotografieze.

 

* Captură video: @E. Roșca

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. …o fi IOHANIS …
    in drum spre ASIA, grabit sa prinda avionul de lux…sau sa-i ia locul URSU(LEI ) la conducerea CE cum se vehiculeaza pe la BRUXELLES….
    Ba nu…ca asta se misca rapid…are viteza in deplasare.
    Klaus, e lent…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here