ÎN ACEST AN – Lanțul de bijuterii de lux Teilor deschide primul magazin în Maramureș, în Vivo!, mall-ul din Baia Mare: investiție de 3,5 milioane de lei

0
1381

MAGAZIN DE BIJUTERII. Lanțul de bijuterii de lux Teilor, brand fondat de antreprenorul Ilie Enache și controlat prin firma Teilor SRL din Pitești (jud. Argeș) – pe care o deține în totalitate -, va deschide primul său magazin din județul Maramureș, în mall-ul Vivo! din Baia Mare. Inaugurarea este programată pentru finalul acestui an. Teilor a avut anul trecut o cifră de afaceri de 140,4 milioane de lei, profit net de 16,8 milioane de lei și 220 de angajați.

 

Pentru fiecare deschidere de magazin nou în România investiția medie este de 3,5 milioane de lei (care include cheltuielile legate de locație, amenajarea acesteia și stocuri a căror valoare se ridică la aproximativ 1,5 milioane de lei).

 

Firma din Pitești deține sub brandul Teilor, administrat de Willy Ioan Dicu (CEO Teilor), cel mai mare lanț de bijuterii de lux din România, cu 55 de magazine în 4 țări (6 dintre acestea sunt Teilor Exclusive, care comercializează serii limitate și selectate de bijuterii lucrate manual și incrustate cu diamante și pietre prețioase.

 

Până la finalul acestui an, rețeaua Teilor va ajunge la 61 de magazine (53 în România, 4 în Polonia, 3 în Bulgaria și 1 în Ungaria – la începutul anului 2022, vor să deschidă al doilea magazin din Budapesta și pe cel de-al cincilea din Polonia).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here