SPECTACOL – “Emilia în timp de pace și război”, la Teatrul Municipal Baia Mare

0
182

TEATRU. Miercuri, 6 octombrie, de la ora 19.00, la Teatrul Municipal Baia Mare va fi prezentat spectacolul “Emilia în timp de pace și război” de Aldo Nicolaj, în regia artistică a lui Radu Dinulescu. În distribuție, actrițele Diana Podăreanu, Sanda Savolszky, Claudia Păunescu, Wanda Farkaș și Adriana Covaci.

 

Spectacolul „Emilia în timp de pace și război” este povestea a cinci femei, cinci personaje a căror putere de a înfrunta provocările vieții vine tocmai din inepuizabila lor sensibilitate, empatie, sete de iubire, cruzime tandră și umor.

 

Spectacolul se joacă în Sala Mare, cu publicul pe scenă, și durează 90 minute (fără pauză). Prețul unui bilet este 20 de lei (preț redus, 10 lei).

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here