TEATRU DE VARĂ – Vineri, „Ocean’s Thirteen”, la „cinematograful în aer liber” din Baia Mare

0
347
Matt Damon, George Clooney și Brad Pitt în „Ocean's Thirteen”

FILM. Vineri, 15 iunie, la ora 22, la Teatrul de Vară din Baia Mare, are loc proiecția cinematografică „Ocean’s Thirteen”, ultima parte a trilogiei Ocean’s, în regia lui Steven Soderbergh.

 

Echipa hoților ingenioși se reunește pentru un alt fel de lovitură: o vendetă împotriva lui Willy Bank. De data aceasta ei vin în ajutorul prietenului lor, Reuben Tishkoff, care e tras pe sfoară de partenerul de afaceri, face un atac de cord și ajunge în spital. Mânat de o dorință mai veche de răzbunare, li se alătură și adversarul lor, Terry Benedict…

 

Biletul de intrare costă 10 lei și poate fi cumpărat de la intrarea în amfiteatrul situat pe strada Dealul Florilor nr.1 (în spatele Muzeului de Etnografie), înainte de eveniment. Mențiune: pentru că în această săptămână a fost celebrată Ziua donatorului de sânge, intrarea e gratuită pe baza adeverinței sau a carnetului de donator, au anunțat organizatorii.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here