UPDATE – FILMUL UNUI FESTIVAL – TVR3 a reprogramat transmisia filmului Festivalului Internațional de Artele Spectacolului Atelier de la Baia Mare

0
106

ATELIER, LA TVR3. Miercuri, 6  octombrie, de la ora 20.00, TVR3 va difuza, în  exclusivitate, filmul celei de-a XXVII-a ediții a Festivalului Internațional de Artele Spectacolului Atelier, eveniment cultural care a avut loc în  perioada 22-30 iunie 2021, la Teatrul Municipal Baia Mare.

 

Filmul  cuprinde prezentarea spectacolelor invitate în festival, dar și a  colocviilor, interviuri cu actori și regizori. Povestea ediției din  acest an a fost filmată de către Liviu Popovici și Cristi Popovici.

 

Festivalul, care a durat 9 zile și la care au participat spectacole din Franța, Belgia, Maroc, Ungaria şi România, fiind completat cu colocvii, lansări de carte, conferințe, proiecții  de filme, expoziții și concerte. a fost organizat de Teatrul Municipal Baia Mare și Asociația Culturală Atelier ’92.

 

UPDATE. Transmisia a fost reprogramată de TVR. Teatrul Municipal Baia Mare a fost notificat de Televiziunea Română, că filmul celei de-a 27-a ediții a Festivalului Internațional  de Artele Spectacolului Atelier, programat pentru astăzi, 6 octombrie, a  fost amânat, din cauza unei transmisiuni în direct, care trebuie  difuzată cu prioritate. Vă ținem la curent cu data și ora la care filmul va fi reprogramat.

 

* Foto: @Festivalul  Internațional de Artele Spectacolului Atelier

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here