PRIMA ÎNFRÂNGERE – CSM Sighetu Marmației a pierdut, pe teren propriu, în fața liderului SCM Zalău

0
290

FOTBAL – LIGA A III-A. Sâmbătă, 16 septembrie, pe Stadionul Municipal Solovan din Sighetu Marmației, în meci contând pentru etapa a 4-a a Seriei a 10-a a Ligii a III-a la fotbal, CSM Sighetu Marmației a pierdut, cu 0-2 (0-0), partida cu SCM Zalău. Meciul, arbitrat la centru de Constantin Adrian Diaconu din Bucureşti, a opus echipele clasate înaintea etapei pe locurile 4 (Sighetu Marmației) și 1 (Zalău).

 

Pentru zălăuani, liderii seriei, cu 3 victorii din 3 partide, a fost a doua deplasare consecutivă din acest început de sezon, un meci în care au pornit favoriți, echipa sălăjeană fiind și principala favorită la câștigarea Seriei a 10-a.

 

Antrenorul George Zima (CSM Sighetu Marmației) a început partida cu următorul 11: Mihai Oneţ – Paul Pedro, Gabriel Caba, Raul Hreniuc (cpt.), Gabriel Tomşa, Emanuel Raţ, Abdullah Razak, Ianis Negruţ, Florin Simion, Samuel Urdea, Gueye Mansour.

 

După o primă repriză în care echipele s-au anihilat reciproc, niciuna nereușind să găsească drumul spre gol (cea mai mare ocazie de gol fiind cea din min. 20, când șutul mijlocașului zălăuan Sebastian Culda a lovit bara), repriza a doua nu a început bine pentru gazde, veteranul Stefan Nikolić (33 de ani, care în România a mai jucat la Steaua, Poli Timișoara și Sepsi OSK, transferat de echipa din Zalău la începutul acestui an de la FK Rudar Pljevlja din prima ligă din Muntenegru) deschizând scorul pentru zălăuani în min. 55, muntenegreanul reușind să-l învingă din 10 metri pe portarul Oneț în urma centrării fundașului lateral  Cătălin Stoica.

 

După încă o jumătate de oră de joc, spre finalul acestuia, tânărul atacant al oaspeților Raoul Cristea (21 de ani, împrumutat în vară de la Concordia Chiajna) a înscris pentru 0-2. Deși sighetenii au continuat să atace (chiar au avut o mare ocazie de gol spre finalul partidei), acesta avea să fie ultimul gol al meciului (în pofida multelor minute de prelungire dispuse de centralul Diaconu), consfințind cea de-a 4-a victorie consecutivă a zălăuanilor și prima înfrângere din actualul sezon a sighetenilor.

 

CSM Sighetu Marmației – SCM Zalău: 0-2 (0-0), au marcat Stefan Nikolić (min. 55), Raoul Cristea (min. 85).

 

În această etapă, în Seria a 10-a s-au înregistrat următoarele rezultate:

* CS Sănătatea Servicii Publice – CSM Victoria Carei: 2-1 (0-1);

* CS Minaur Baia Mare – CS Lotus Băile Felix: 1-1 (1-0);

* CSM Sighetu Marmaţiei – SCM Zalău: 0-2 (0-0);

* ACSC Crişul Sântandrei – CS Minerul 1947 Ocna Dej: 1-1 (1-1);

* SC Olimpia MCMXXI Satu Mare – CSM Olimpia Satu Mare: 3-3 (1-2).

 

În urma acestei înfrângeri, CSM Sighetu Marmației ocupă locul 5 în clasamentul seriei, cu 5 puncte (golaveraj 6-7). În etapa următoare, sighetenii joacă în deplasare, în 23 septembrie, cu CSM Olimpia Satu Mare, echipă clasată pe locul 2.

 

* Foto generice: @Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here