COMPETIȚIE – În 12 martie, la Șuior, începe Campionatul Național Școlar de schi alpin

0
437
sursa foto: CSS Baia Sprie

SCHI ALPIN. În perioada 12-14 martie, pe Pârtia Turist din stațiunea maramureșeană Șuior, are loc Campionatul Naţional Şcolar 2018 Schi Alpin la categoriile juniori, copii și cadeţi. Competițiile de slalom uriaș și slalom special încep în fiecare zi a competiției la ora 10. Evenimentul sportiv se încheie miercuri, 14 martie, la ora 13, cu festivitatea de premiere a sportivilor.

 

Probele de concurs se desfășoară conform Regulamentului Federației Române de Schi-Biatlon (FRSB), iar competiția este organizată de Clubul Sportiv Şcolar Baia Sprie în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale, FRSB, Inspectoratul Școlar al Județului Maramureș și Primaria  Baia Sprie.

 

Clubul Sportiv Şcolar Baia Sprie, unitatea sportivă fanion a judeţului la sporturi de iarnă, înființat în urmă cu patru decenii și care funcţionează cu patru secții (schi fond, schi alpin, biatlon şi orientare sportivă în alergare şi pe schiuri) a obținut 2 medalii de aur, 1 medalie de argint (toate trei medaliile fiind obținute de Jenniffer Nagy Remețean) şi 2 medalii de bronz (prin Timea Csiki și Răzvan Toma) la ultimul Campionatul Naţional de schi alpin (slalom special, slalom uriaş şi combinată alpină), desfășurat în Poiana Braşov, în perioada 26 februarie – 1 martie 2018.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here