LET’S DO IT, ROMÂNIA – Angajații Sistemului de Gospodărire a Apelor Maramureș, alături de ceilalți voluntari, au ecologizat malurile acumulării Strâmtori-Firiza

0
286

ACȚIUNE DE ECOLOGIZARE. Sâmbătă, 16 septembrie 2023, angajații Sistemului de Gospodărire a Apelor Maramureș, alături de ceilalți voluntari „Let’s Do It, Romania!”, au ecologizat malurile acumulării Strâmtori-Firiza, participanții la acțiune demonstrând responsabilitate și implicare din grijă față de natură și dorindu-și pentru apele noastre un singur lucru: oameni responsabili.

 

„Angajații Administrației Bazinale de Apă Someș-Tisa au participat la fiecare ediție a campaniei „Let’s Do It, Romania!”. De asemenea, am fost și suntem inițiatori sau parteneri ai multor campanii de acest tip. Amenajarea hidrotehnică Strâmtori-Firiza a primit o „haină nouă” astăzi. Cât va rămâne așa? După fiecare acțiune de ecologizare, sperăm ca rezultatele să dureze. România poate fi mai curată cu ajutorul nostru, al tuturor! Să păstrăm apele curate trebuie să fie rezultatul unui efort comun”, a precizat Cristina Vădan, purtător de cuvânt Administrația Bazinală de Apă Someș-Tisa.

 

 

* Foto: @Administrația Bazinală de Apă Someș-TisaATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here