PREVIZIBILA VICTORIE – CSM Sighetu Marmației a făcut scorul etapei în serie, cu echipa fanilor Olimpiei Satu Mare

0
298

FOTBAL – LIGA A III-A. Sâmbătă, 11 noiembrie 2023, pe Stadionul Municipal Solovan din Sighetu Marmației, în meci contând pentru etapa a 12-a a Seriei a 10-a a Ligii a III-a de fotbal, CSM Sighetu Marmației a câștigat, cu 4-0 (1-0), reușind scorul etapei în serie, în partida cu SC Olimpia MCMXXI Satu Mare. Meciul, arbitrat la centru de Szabo Krisztina din Crişeni (jud. Sălaj), a opus echipele clasate înaintea rundei pe locurile 4 (Sighetu Marmației) și 9, penultimul (Satu Mare).

 

Meciul din turul sezonului regular dintre cele două echipe, disputat la Satu Mare, s-a încheiat la egalitate, 2-2, însă de această dată gazdele porneau din postura de favorite și au reușit să-și respecte statutul, realizând și scorul etapei în Seria a 10-a, dar și jucând spectaculos, dominând categoric partida și reușind două goluri de generic, prin Emanuel Mensah (foarfecă pe spate de la 16 metri, poziție laterală) și Emanuel Dat (lovitură liberă de la 18 metri, ușor lateral dreapta, șut direct în vinclu).

 

• CSM Sighetu Marmației – SC Olimpia MCMXXI Satu Mare: 4-0 (1-0), au marcat Emanuel Mensah (min. 30, min. 48), Raul Hreniuc (min. 75), Emanuel Dat (min. 80).

 

În urma, CSM Sighetu Marmației a rămas pe locul 4 cu 18 puncte, iar în etapa viitoare joacă în deplasare, în 17 noiembrie, cu liderul seriei, SCM Zalău (loc 1), echipă care în tur, la Sighetu Marmaţiei, s-a impus cu 2-0.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here