AU CÂȘTIGAT – Echipa de fotbal feminin din Baia Mare a învins mai bine clasata echipă din Sibiu

1
93

FOTBAL FEMININ – LIGA A II-A. Sâmbătă, 11 noiembrie 2023, pe Stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare, în meci contând pentru etapa a 8-a a Seriei a 2-a a Liga a II-a la fotbal feminin, ACS Fotbal Feminin Baia Mare a câștigat, cu 2-1 (0-0), partida cu AFC Hermannstadt. Meciul, arbitrat la centru de Kopriva Biro Eniko din Odorheiu Secuiesc, a opus echipele clasate înaintea acestei etape pe locurile 5 (Baia Mare) și 3 (Sibiu) și a pornit cu oaspetele din postura de favorite.

 

Antrenorul Daniel Lupuți (Fotbal Feminin Baia Mare) a început partida cu următorul 11: Florina Cosma – Cristina Rus, Lorena Puja, Camelia Daneliuc, Diana Butuza – Alexandra Buftea (cpt.), Larisa Olar, Andreea Gulin, Georgiana Marița – Anamaria Samok, Dariana Szalay.

 

Nici în acest meci calculul hârtiei nu a fost respectat, băimărencele reușind să se impună în repriza a doua, în care au reușit să se distanțeze de adversare după golurile înscrise în minutele 58 și 70 de Georgiana Marița și Dariana Szalay, oaspetele reducând diferența în min. 71, dintr-o lovitură de la 11 metri.

 

În urma victoriei, băimărencele rămân pe locul 5, cu 9 puncte (3 victorii și 5 înfrângeri), iar în etapa viitoare, a 9-a, ultima de turului, vor juca în deplasare, cu Asociaţia Athletic CS United Bihor, echipă clasată pe locul 7 (în această etapă, bihorencele au remizat, 1-1, pe terenul din Albota, cu ACS Campionii Fotbal Club Argeş.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here