ÎNFRÂNGERE – CSM Sighetu Marmației a pierdut, pe teren propriu, partida cu Politehnica Timișoara

0
121

VOLEI FEMININ – LIGA A II-A. Sâmbătă, 11 noiembrie 2023, în Sala de sport a Liceului Tehnologic Forestier din Sighetu Marmației, în meci contând pentru etapa a 6-a a Seriei Vest Liga a II-a (Divizia A2) de volei feminin, CSM Sighetu Marmației a pierdut, cu 1-3 (23-25, 16-25, 25-23, 9-25), partida cu CSU Politehnica Timișoara. Meciul, arbitrat de Lucian Husa (principal) și Răzvan Ghiurco (secund), a opus echipele clasate înaintea etapei pe locurile 6, ultimul (Sighetu Marmației) și 3 (Timișoara) și a pornit cu echipa oaspete din postura de favorită.

 

Sighetencele, cu doar un set câștigat în primele 5 partide, au avut o misiune imposibilă în fața echipei timișorene, reușind să se opună în doar două din cele patru seturi disputate, câștigând chiar setul 3, după ce au risipit oportunitatea avută chiar în setul de debut, când au revenit de la 13-18 la 22-23, însă au cedat pe final. Celelalte două seturi, al doilea și al patrulea (ultimul) au fost dominate de oaspete, care s-au impus cu 3-1 într-o victorie obținută în o oră și 46 de minute de joc efectiv.

 

Bună prestația gazdelor în setul 3, când au revenit de la 15-21 la 24-23, reușind să se impună în cel mai lung set al partidei (27 de minute), însă insuficientă pentru a câștiga măcar un punct în partida de astăzi.

 

În urma înfrângerii, CSM Sighetu Marmației rămâne pe ultimul loc (6) cu 0 puncte după 6 etape. În etapa următoare, sighetencele joacă în deplasare, cu echipa secundă a CSU Medicina CNUE Târgu Mureș (meciul este programat în 18 noiembrie).

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here