FOTBAL – Fotbaliștii din Recea au debutat cu victorie în noul sezon de Liga a III-a

0
311

LIGA A III-A. ACS Fotbal Comuna Recea a învins în prima etapă a Ligii a III-a, pe terenul propriu din satul Săsar, formația nou-promovată Metalurgistul Cugir cu 2-1 (1-1). Pentru maramureșeni a deschis scorul Viorel Chinde, cu un șut sub bară în minutul 30, dar oaspeții au egalat după doar 2 minute prin Claudiu Coltor. Echipa din Recea a suferit timp de aproape 50 de minute căutând golul victoriei, acesta fiind înscris în minutul 80 de Romario Rus, din centrarea lui Mincaș.

 

În meciul inaugural al sezonului 2019-2020, ACS Fotbal Comuna Recea (antrenor Romică Buia) a folosit următoarea formație: Bota – Potcoavă, Kis, Urs, Erdei – Mincaş, Berindea, Mărieş, R. Rus – Chinde, Teut (au intrat pe parcursul meciului Oltean, Asăujan și Opriş).

 

ACS Fotbal Comuna Recea, care a terminat sezonul trecut pe locul secund în seria a V-a, pierzând calificarea Liga a II-a în urma unei erori adminstrative, în ultimele etape, are ca obiectiv și în sezonul 2019-2020 calificarea în liga superioară.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here