FAPT – Compania Națională de Investiții a scos la licitație construirea bazei sportive de la Sighetu Marmației: investiție de peste 8 milioane de lei

0
469

INVESTIȚIE. Compania Națională de Investiții SA (firmă a statului aflată în subordinea ) a scos la licitație un contract estimat la peste 8,37 milioane de lei (exact: 8.375.205,58 lei, sumă care include TVA), care vizează proiectarea și construirea unei baze sportive pe strada Făget din municipiul Sighetu Marmației. Finanțarea este făcută din bugetul statului.

 

Baza sportivă va conține un teren pentru fotbal cu gazon artificial și dimensiunile suprafeței de joc 68m x 105m, un teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis cu covor din tartan și dimensiunile 40m x 20m (acesta va fi prevăzut cu gradene pentru 500 de spectatori + 20 de locuri pentru persoanele cu dizabilități), clădire pentru vestiare (cu regim de înălțime Parter + 1Etaj parțial), cabină de poartă, parcare, alei pietonale și spații verzi.

Baza sportivă din Sighetu Marmației va fi încălzită prin alimentare la rețeaua de gaz, trebuie finalizată în 12 luni (3 luni fiind alocate proiectării și 9 luni construcției propriu-zise) și garantată timp de 3 ani.

 

Ofertele sunt așteptate până în 7 noiembrie 2022, iar contractul va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț (unde prețul are o pondere procentuală de 75% din decizia finală, iar exeperiența profesională a experților-cheie de 25%).

 

* Foto generică: bază sportivă de tipul celei care se va construi în Sighetu Marmației

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here