RUGBY – Băimărenii au învins liderul clasamentului, Steaua Bucureşti

0
115

VICTORIE. Băimărenii de la CSM Ştiința Baia Mare i-au învins, într-un meci contând pentru etapa a 12-a a SuperLigii CEC Bank la rugby, pe liderii clasamentului, CSA Steaua Bucureşti. Meciul, care s-a disputat pe arena din Baia Mare, s-a încheiat cu scorul de 29-20 – în meciul tur, steliştii au câştigat cu 29-24 (16-7).

 

În pofida înfrângerii, CSA Steaua Bucureşti continuă să fie lider, având 43 puncte din 11 jocuri, pe locul 2 fiind CSM Ştiinţa Baia Mare (35 de puncte din 9 jocuri), locul 3 fiind ocupat de Timişoara Saracens (30 de puncte din 8 jocuri).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here