RUGBY – Băimărenii au învins liderul clasamentului, Steaua Bucureşti

0
67

VICTORIE. Băimărenii de la CSM Ştiința Baia Mare i-au învins, într-un meci contând pentru etapa a 12-a a SuperLigii CEC Bank la rugby, pe liderii clasamentului, CSA Steaua Bucureşti. Meciul, care s-a disputat pe arena din Baia Mare, s-a încheiat cu scorul de 29-20 – în meciul tur, steliştii au câştigat cu 29-24 (16-7).

 

În pofida înfrângerii, CSA Steaua Bucureşti continuă să fie lider, având 43 puncte din 11 jocuri, pe locul 2 fiind CSM Ştiinţa Baia Mare (35 de puncte din 9 jocuri), locul 3 fiind ocupat de Timişoara Saracens (30 de puncte din 8 jocuri).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ