FINAL – Minaur învinge la Cluj și merge în play-off de pe locul 1, Progresul Șomcuta Mare pierde la Satu Mare și intră în play-out de pe loc retrogradant

0
423

FOTBAL – LIGA A III-A. Vineri, 25 martie 2022, și sâmbătă, 26 martie 2022, în ultima etapă a sezonului regulat al Ligii a III-a, echipele maramureșene din Seria a 10-a, Minaur Baia Mare și Progresul Șomcuta Mare, au jucat în deplasare, băimărenii cu echipa a doua a CFR Cluj, șomcutenii la Satu Mare, cu penultima clasată.

 

Minaur câștigă la Cluj

 

Pe Stadionul Victoria Someşeni, FC CFR 1907 Cluj SA 2 a întâlnit liderul seriei, pe Minaur Baia Mare, oaspeții impunându-se cu 2-0 (0-0), la capătul unui meci condus la centrul de Razvan Lădar din Zalău. Încă înaintea jocului, soarta celor două echipe era tranșată, Minaur urmând să joace în play-off, pentru promovarea în Liga a II-a, iar CFR 2 în play-out, pentru menținerea în Liga a III-a

 

Până la urmă, băimărenii s-au impus cu o dublă înregistrată în repriza secundă și semnată de Patrick Petre, fiul fostului internațional dinamovist Florentin Petre, care a marcat în minutele 61 și 91. CFR Cluj 2 – Minaur Baia Mare: 0-2 (0-0), au marcat Patrick Petre (min. 61 și min. 90+1).

 

A fost o etapă în care singura dilemă era cine este a patra echipă calificată în play-off: Lotus Băile Felix sau SCM Zalău? Sălăjenii și-au făcut treaba, învingând cu 7-2 în deplasarea de la Luceafărul Oradea (ultima clasată), dar și CAO 1910 (calificată în play-off) și-a făcut treaba, făcând doar egal pe teren propriu cu conjudețeana Lotus Băile Felix, un punct suficient pentru ca Lotus să meargă în play-off.

 

Progresul pierde la Satu Mare

 

Sâmbătă, 26 martie 2022, pe Stadionul Olimpia „Daniel Prodan” din Satu Mare, gazdele de la CSM au întâlnit într-un meci al suferinței Progresul Șomcuta Mare (locul 9 vs. locul 8). Meciul, condus la centru de Andrei Baciu din Botoşani, s-a încheiat cu victoria cu 2-0 (2-0) a gazdelor, care astfel au făcut schimb de locuri cu șomcutenii, intrând în play-out de pe locul 8, iar Progresul de pe locul 9 (retrogradant).

 

Căpitanul sătmărenilor, Florin Mureșan, a deschis scorul în min. 3 al partidei printr-un șut de la peste 30 de metri, iar Tony Markos Kanalos a marcat al doilea gol în poarta lui Mihalca, după o pasă de la Zamfir. CSM Satu Mare – Progresul Şomcuta Mare: 2-0 (2-0), au marcat Florin Mureșan (min. 3), Tony Markos Kanalos (min. 36).

 

* Foto mare: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here