MECI DRAMATIC – Progresul Șomcuta Mare este campioană județeană și joacă barajul de promovare în Liga a III, după un meci decis la lovituri de la 11 metri (GALERIE FOTO)

0
837

FOTBAL. În finala județeană a Ligii a IV-a Maramureș, Progresul Șomcuta Mare (liderul Seriei Sud) s-a impus cu 6-5 (0-1, 1-1, 1-1, 1-1), după un meci dramatic care, pentru stabilirea campioanei județene, a necesitat prelungiri și lovituri de la 11 metri, în fața CSM Sighetu Marmației (liderul Seriei Nord). Meciul s-a disputat astăzi, de la ora 17, pe teren neutru (Stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare) și s-a încheiat de puține momente.

 

Sighetenii au deschis scorul spre finalul primei reprize, prin Marius Cristian Gubics (min. 44), dar șomcutenii au egalat la începutul celei de-a doua reprize, prin Mihai Valer Gherghel (min. 51), egalitatea menținându-se apoi pe tot parcursul meciului, inclusiv a celor două reprize de prelungiri.

 

La loviturile de departajare, sighetenii au ratat 3 lovituri, iar șomcutenii doar două, câștigându-și dreptul de a juca meciul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a cu campioana județeană a Sălajului, Sportul 2007 Șimleu Silvaniei (așa cum am precizat în precedentele articole, AJF Bistrița-Năsăud a comunicat FRF că nu a desemnat campioana județeană și că nu participă la turneul de baraj cu Maramureș și Sălaj, acesta transformându-se în meci de baraj).

 

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here