RUGBY – CSM Ştiinţa Baia Mare reia meciurile oficiale în 1 august, în Cupa României

0
191

DECIZIE. Biroul Federal al Federaţiei Române de Rugby (FRR) a hotărât reluarea în luna august a meciurilor care au mai rămas de disputat în SuperLiga CEC Bank ediția 2019-2020 (s-a ținut cont că sportivii au nevoie de o perioadă de minimum şase săptămâni pentru a se readapta la efort). Conform clasamentului la zi, pe 15 august, la Braşov vor avea loc partide de baraj, pe 22 august sunt programate semifinalele, iar pe 29 august se vor juca finala şi meciurile de clasament.

 

Echipa băimăreană CSM Știința va începe însă meciurile oficiale în 1 august, în grupele Cupei României 2020 (competiție care reunește cele şase echipe din SuperLiga CEC Bank). Astfel, prima etapă a  Cupei României are loc pe 1 august, celelalte runde fiind programate pe 8 august, 12, 19 şi 26 septembrie și 3 octombrie. Semifinalele vor avea loc pe 10 octombrie, iar finala pe 17 octombrie.

 

În Cupa României, CSM Ştiinţa Baia Mare face parte din Grupa a 2-a Transilvania – Banat (echipele sunt împărţite în două grupe, pe criterii regionale), urmând să joace cu CS Sport Club Municipal Timişoara și CSU Cluj.

 

FRR a mai decis că dacă autorităţile vor dispune măsuri restrictive privind organizarea competiţiilor sportive, înainte sau în timpul reluării calendarului competiţional ediţia 2019-2020, clasamentul va fi înghețat.

 

* Foto: CSM Știința Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here