PLEACĂ ȘI LASLO – Și internaționala Cristina Laslo, cea mai bună handbalistă a Minaurului în ultimul sezon, părăsește clubul băimărean

0
2287
Cristina Laslo

CINE MAI RĂMÂNE LA RĂU-PLATNICI. Internaționala Cristina Laslo (25 de ani), declarată cea mai bună handbalistă a Minaur Baia Mare în 2021, va părăsi clubul băimărean, semnând un precontract cu CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud. Clubul bistrițean a confirmat (pe site-ul oficial) transferul, care va intra în vigoare în sezonul competiţional 2022-2023.

 

Pe lângă Laslo, la clubul bistrițean și-au dat deja acordul de a activa alte două internaţionale române, portarul Yuliya Dumanska (Podravka Koprivnica, fostă la Minaur) şi interul stânga Bianca Bazaliu (Podravka Koprivnica).

 

Și în sezonul precedent Minaur Baia Mare, clubul Primăriei – cum se auto-denumește pe site-ul oficial -, a pierdut-o din aceleași cauze (financiare, clubul fiind defectuos administrat din acest punct de vedere) pe cea mai bună sportivă, golghetera campionatului național, sârboaica Jovana Kovacevic, precum și pe internaționala română Sonia Seraficeanu (extremă dreapta) – ambele transferată tot la Bistrița.

 

2mnews a scris despre problemele financiare cu care se confruntă clubul Minaur și despre faptul că sportivii nu sunt plătiți de mai multe luni AICI.

 

* Foto: @CS Minaur Baia Mare

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here