FAPT – Internaționalul de tineret Cohan a plecat de la Minaur, iar fostul manager Iustin Balaj a obținut la FRF obligarea clubului de a-i plăti salariile pe 2021

0
906

PROBLEME LA MINAUR. Fundașul stânga băimărean Mihai Alexandru Cohan (20 de ani, fost internațional U18) și-a reziliat contractul cu Minaur Baia Mare, echipă care l-a adus în vara anului trecut de la Astra Giurgiu, dar care nu l-a folosit deloc în meciurile oficiale în acest sezon.

 

Încetarea raporturilor contractuale din părți a fost făcută prin acord și a intrat în vigoare în 13 ianuarie 2022, conform unei decizii definitive a Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor a FRF. Jucătorul s-a întors la Astra Giurgiu. Cohan a mai jucat la U Cluj, Fotbal Comuna Recea, Astra Giurgiu, SCM Zalău și Minaur Baia Mare.

 

La finalul anului trecut, și managerul sportiv al echipei fotbal, Iustin Balaj, adus cu surle și trâmbițe în 2020 de la clubul campion național CFR Cluj, a obținut în instanța sportivă obligarea clubului Minaur de a-i plăti restanțele salariale – el și-a reziliat contractul cu clubul băimărean pentru că băimărenii nu i-au plătit în 2021 niciun salariu, Minaur fiind obligat de FRF (în decembrie 2021) să îi plătească drepturilor financiare restante aferente lunilor ianuarie – iunie 2021, precum și cheltuielile de judecată (taxa de procedură și onorariu de avocat).

 

De asemenea, tot la finalul anului trecut, portarul Alexandru Gudea și mijlocașul Adrian Micaș de la Minaur Baia Mare s-au transferat la SCM Zalău.

 

* Foto: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here