RUGBY – Ştiinţa Baia Mare își joacă calificarea în finala SuperLigii cu campioana en titre, Timişoara Saracens

0
70

SEMIFINALE. După încheierea sezonului regulat pe locul 3, CSM Ştiinţa Baia Mare o va întâlni în semifinalele SuperLigii CEC Bank la rugby, în deplasare, pe campioana en titre, Timişoara Saracens (clasată pe locul 2 după sezonul regulat). În cea de-a doua semifinală, CSM Bucureşti (clasată pe locul 4 după sezonul regulat) o va înfrunta pe CSA Steaua Bucureşti (care a terminat sezonul regulat pe primul loc). Cele două semifinale se desfășoară în 18 mai.

 

Finalele SuperLigii CEC Bank, ediţia 2018-2019, vor avea loc pe Stadionul Municipal (fostul Rulmentul) din Bârlad, pe 25 mai – finala mică (care va opune înfrântele semifinalelor), de la ora 11, iar finala mare (care va opune câștigătoarele semifinalelor), de la ora 15.30.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ