RUGBY – Ştiinţa Baia Mare își joacă calificarea în finala SuperLigii cu campioana en titre, Timişoara Saracens

0
126

SEMIFINALE. După încheierea sezonului regulat pe locul 3, CSM Ştiinţa Baia Mare o va întâlni în semifinalele SuperLigii CEC Bank la rugby, în deplasare, pe campioana en titre, Timişoara Saracens (clasată pe locul 2 după sezonul regulat). În cea de-a doua semifinală, CSM Bucureşti (clasată pe locul 4 după sezonul regulat) o va înfrunta pe CSA Steaua Bucureşti (care a terminat sezonul regulat pe primul loc). Cele două semifinale se desfășoară în 18 mai.

 

Finalele SuperLigii CEC Bank, ediţia 2018-2019, vor avea loc pe Stadionul Municipal (fostul Rulmentul) din Bârlad, pe 25 mai – finala mică (care va opune înfrântele semifinalelor), de la ora 11, iar finala mare (care va opune câștigătoarele semifinalelor), de la ora 15.30.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here