VICTORIE ÎN LIGA NAȚIONALĂ – Minaur a câștigat lejer cu CSM Deva, la Baia Mare, și a urcat pe locul 7

0
447

HANDBAL FEMININ. Miercuri, 12 ianuarie 2022, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor “Lascăr Pană” din Baia Mare, în meci contând pentru etapa a 11-a din Liga națională de handbal feminin, CS Minaur Baia Mare a învins detașat, cu 32-26 (15-13), CSM Deva, echipă clasată pe ultimul loc.

 

După o primă repriză neașteptat de echilibrată, în care oaspetele au profitat pe finalul acesteia și de contra-performanța lui De Souza (Minaur), eliminată de două ori în 3 minute, gazdele au reușit totuși să intre la vestiare cu două goluri în avantaj. Repriza a doua, însă, a fost la discreția băimărencelor, care în primele 4 minute s-au distanțat la 4 goluri (min. 34, 19-15), iar la jumătatea reprizei avantajul era de 6 goluri pentru Minaur (min. 45, 26-20).

 

Ultimele 10 minute consemnau deja 10 goluri avantaj pentru gazde (min. 50, 30-20), cu Kerekes și Fujita principale marcatoare ale echipei Minaur, diferență cu care s-a intrat și în ultimele 5 minute, însă problema învingătoarei nu se mai punea, așa că băimărencele au ridicat piciorul de pe pedala de accelerație și oaspetele au redus din diferență, meciul încheindu-se cu scorul 32-26 (15-13).

 

Un rezultat normal, obținut cu energii conservate, în contextul în care acesta a fost cel de-al treilea meci în ultimele 7 zile pentru băimărence (care luptă pe două fronturi, în liga națională și în EHF European League).

 

Pentru Minaur urmează peste alte 3 zile un meci extrem de dificil, în Germania, sâmbătă, 15 ianuarie 2022, cu SG BBM Bietigheim, echipă care a învins-o în primul meci din grupele EHF pe deținătoarea trofeului, Les Neptunes de Nantes, chiar pe terenul acesteia. Apoi, în 23 ianuarie, Minaur merge la Nantes, pentru meciul din grupe cu Les Neptunes, și revine cu meci în campionatul intern pe 26 ianuarie, când joacă, tot în deplasare, cu SCM Gloria Buzău (locul 8).

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here