NUMIRE – Cosmin Butuza (PSD Maramureş) a fost numit secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sporturilor

2
961
Cosmin Butuza, secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului (sursa foto: facebook)

OFICIAL. Cosmin Răzvan Butuza (33 ani), fostul preşedinte al TSD Maramureş şi fostul şef de cabinet al prefectului Anton Rohian, iar mai apoi al preşedintelui Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea, a fost numit secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului. El o succede în funcţie pe fosta mare handbalistă Narcisa Lecuşanu.

 

Butuza este licenţiat în Economie (Universitatea de Nord, Baia Mare), are un masterat în Management, specilizarea Managementul Dezvoltarii Afacerilor (Universitatea Babes Bolyai, Cluj Napoca). Este  este implicat în administraţia publică din anul 2012 şi este cel de-al doilea secretar de stat care provine din PSD Maramureş, după Dragoş Titea (Ministerul Transporturilor). În Minister mai activează un maramureşean, fostul arbitru internaţional Cristi Balaj, numit de puţin timp consilier al ministrului Marius Dunca.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here