RUGBY – Știința Baia Mare continuă parcursul în Cupa Regelui, trofeu pe care-l deține

0
109

COMPETIȚIE. Cupa Regelui, competiția care deschide noul sezon competiţional intern la rugby, începe astăzi cu meciurile din sferturi, echipa băimăreană CSM Ştiinţa întâlnind în deplasare ACS Tomitanii Constanţa, formație nou-promovată în SuperLigă. Meciul are loc de la ora 11, pe stadionul „Mihail Naca”.

 

Semifinalele competiției, al cărei trofeu este deținut de echipa băimăreană (în ediția 2017 i-au învins în finală pe CSA Steaua cu 23-14), au loc în 18 august sunt. Dacă înving la Constanța, cei de la Știința vor întâlni câștigătarea din meciul CSA Steaua – U. Cluj. Finala este programată pe 25 august

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here