RUGBY – Știința Baia Mare continuă parcursul în Cupa Regelui, trofeu pe care-l deține

0
46

COMPETIȚIE. Cupa Regelui, competiția care deschide noul sezon competiţional intern la rugby, începe astăzi cu meciurile din sferturi, echipa băimăreană CSM Ştiinţa întâlnind în deplasare ACS Tomitanii Constanţa, formație nou-promovată în SuperLigă. Meciul are loc de la ora 11, pe stadionul „Mihail Naca”.

 

Semifinalele competiției, al cărei trofeu este deținut de echipa băimăreană (în ediția 2017 i-au învins în finală pe CSA Steaua cu 23-14), au loc în 18 august sunt. Dacă înving la Constanța, cei de la Știința vor întâlni câștigătarea din meciul CSA Steaua – U. Cluj. Finala este programată pe 25 august

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ