FAPT – Andreea Cândea (ACS Fotbal Feminin Baia Mare), convocată din nou la Naționala României U15

0
90
Andreea Cândea

LA NAȚIONALĂ. Una dintre cele mai talentate tinere jucătoare băimărene, Andreea Cândea (ACS Fotbal Feminin Baia Mare) a fost convocată la un nou stagiu al Naționalei României U15, care va avea loc la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, în perioada 10-14 martie.

 

„Andreea Cândea a impresionat prin performanțele sale remarcabile în cadrul clubului local, iar aceasta este o nouă oportunitate de a-și demonstra calitățile și talentul la nivel național. Convocarea sa în echipa națională reprezintă o recunoaștere a efortului și dedicării sale în fotbalul”, a precizat Daniel Pop, președinte ACS Fotbal Feminin Baia Mare.

 

Cândea s-a transferat la ASC Fotbal Feminin Baia Mare în 2023, de la Minerul Baia Mare (antrenor Norbi Kemenes), şi s-a făcut repede remarcată, câştigând titlul de „Cea mai tehnică jucătoare” la primul turneu de pregătire al echipei U15 a ASC Fotbal Feminin Baia Mare, ulterior debutând în campionatul național U15 unde este golghetera formației. În septembrie 2023, Cândea a fost convocată pentru prima oară la naționala U15, ceea ce a constituit o premieră după mulți ani pentru clubul băimărean de fotbal feminin.

 

* Foto: @Fotbal Feminin Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here