VICTORIE – CSM Ştiinţa Baia Mare s-a calificat în semifinalele Cupei Regelui, unde întâlnește Steaua

0
51

RUGBY. Echipa maramureșeană CSM Știința a surclasat sâmbătă, 11 august, la Constanța, nou-promovata în SuperLigă, ACS Tomitanii,  cu 67-5 (41-0), într-un meci contând pentru sferturile competiției Cupa Regelui (cea care deschide acest sezon competițional de rugby). Băimărenii,  deţinători ai trofeului, vor întâlni în semifinală, în 18 august, CSA Steaua București, care a dispus astăzi, în deplasare, de U. Cluj cu 45-21 (21-7).

 

Cele două echipe s-au întâlnit și la ultima ediție a Cupei Regelui, în finală, atunci băimărenii câştigând cu 23-14. În cea de-a doua semifinală se vor întâlni Timişoara Saracens (care s-a impus cu 52-19 în fața altei nou-promovate în SuperLigă, SCM Gloria) şi câștigătoarea din confruntarea Dinamo – CSM Bucureşti.

 

UPDATE. În ultimul sfert al Cupei Regelui la rugby, CSM Bucureşti a întrecut, cu scorul de 42-9 (15-9), echipa Dinamo Bucureşti şi s-a calificat în semifinalele competiţiei, unde va întâlni Timişoara Saracens.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ