CUPA ROMÂNIEI – Un nou meci al rivalelor: Fotbal Comuna Recea – Minaur Baia Mare

0
409

FOTBAL. Miercuri, 7 octombrie, de la ora 14.30, cele două echipe maramureșene care au disputat barajul de calificare în Liga a II-a, Minaur Baia Mare și Fotbal Comuna Recea, joacă din nou una împotriva celeilalte în turul 3 al fazei naționale a Cupei României ediția 2020/2021. Ultimul meci între cele două echipe a avut loc în august 2020, la Recea, contând pentru returul barajului de calificare în Liga a II-a. Atunci s-a impus Recea, cu 2-1 după 90 de minute, același scor ca în meciul tur, însă Recea s-a calificat în Liga secundă după lovituri de la 11 metri.

 

Cele 21 de meciuri din turul 3 al competiției au loc într-o singură manșă eliminatorie, iar meciurile au fost stabilite de Federația Română de Fotbal pe baza criteriului geografic. Meciul se va disputa pe terenul băimărenilor.

 

Din cele 42 de echipe care își dispută calificarea, 28 sunt calificate din turul 2, iar 14 (printre care și cele două echipe din Maramureș) intră abia în această fază a competiției – practic, 9 s-au clasat pe primele locuri în sezonul trecut în Ligii 3, iar 5 s-au situat cel mai jos în clasamentul Ligii a II-a. Din cele 42 de echipe, 10 (printre care și Fotbal Comuna Recea) sunt din Liga a II-a.

 

* Foto: Inquam Photos/Paul Ursachi

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here