OFICIAL – Campioana Știința Baia Mare și-a aflat adversarul din semifinalele Cupei României

0
209

CUPA ROMÂNIEI – RUGBY. Campioana Știința Baia Mare va juca în semifinalele Cupei României 2023 cu Dinamo Bucureşti, echipă care s-a calificat după turul preliminar în care a învins categoric (52-15) Rapid Bucureşti, după ce au marcat 8 eseuri.

 

Data de desfășurare a semifinalei nu a fost încă stabilită, aceasta urmând să aibă loc în primăvara anului viitor (cel mai probabil la începutul lunii martie 2024), la București. În cealaltă semifinală vor juca CSA Steaua Bucureşti (deținătoarea trofeului) cu SCM Timişoara (finalista ultimei ediții), meciul urmând să se desfăşoare pe 28 octombrie 2023 (este reeditarea finalei din precedenta ediție, când s-a impus Steaua cu 25-23).

 

Câștigătoarele din semifinale își vor disputa finala Cupei Romaniei, programată în perioada martie-aprilie 2024.

 

Vă reamintim că la această ediție a Cupei României, FRR a făcut câteva modificări în regulamentul de desfășurare, având în vederea participarea Romanian Wolves la ediția 2023 a Rugby Europe Super Cup. Astfel, în Cupa României s-au înscris doar 5 echipe, 3 fiind desemnate să evolueze direct în semifinale – CSA Steaua București (câștigătoarea Cupei României 2022), SCM USV Timișoara (finalista Cupei României 2022) și CSM Știința Baia Mare (campioana națională en-titre) -, iar celelalte două (Dinamo și Rapid) să dispute un meci preliminar.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here