O VICTORIE SCONTATĂ – Minaur a învins U. Cluj în al doilea meci de pregătire și săptămâna viitoare reintră în circuitul oficial al Ligii I

0
80

HANDBAL MASCULIN – MECI DE PREGĂTIRE. Vineri, 26 ianuarie 2024, în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca, în meci de pregătire, U. Cluj-Napoca a pierdut, cu 32-36 (16-15), partida cu Minaur Baia Mare. Pentru echipa vicecampioană a fost al doilea (și ultimul) amical înaintea reintrării în sezonul competițional oficial, cu meciuri în Liga Națională și în optimile EHF European Cup, meci în care au revenit în lot și jucătorii de la națională (Cumpănici și Nagy), dar și Botea și Ivanovici (reintrați după perioade de indisponibilitate).

 

După o primă repriză în care elevii antrenorului Alexandru Sabou au intrat la vestiare cu un dezavantaj minim pe tabela de marcaj, au urmat 30 de minute în care Minaur a revenit și s-a întrebuințat doar atât cât a fost necesar pentru a finaliza partida cu un nou succes: 36-32.

 

Pentru Minaur au marcat Kotrc (8 goluri), Botea și Nagy (6 goluri), Cumpănici (4 goluri), Erik Pop (3 goluri), Kozakevych, Vujovic și Ivanovic (câte 2 goluri), Fotache, Cip și Vlad Pop (câte 1 gol) – portarul Terekhov, 16 parade salvatoare.

 

Următorul meci al Minaurului (clasată pe locul 2, probabil doar până mâine, când Constanța dispută meciul amânat din etapa a 14-a) este programat în Liga I, la Buzău, în 2 februarie, când în etapa a 15-a (a doua a returului) vor întâlni echipa clasată pe locul 6. În tur, la Baia Mare, partida s-a încheiat cu un rezultat surprinzător, 27-27 (buzoienii au câștigat ultimul meci direct în 5 mai 2022, cu 30-26). În 7 februarie, Minaur joacă la Baia Mare în etapa a 16-a cu CSM Sighișoara, iar în 11 februarie, de la ora 18, băimărenii vor juca, pe teren propriu, meciul tur din optimile EHF European Cup, cu echipa RK Vogošca (Bosnia și Herțegovina).

 

* Foto generică: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here