DESPRE PUZ STADIONUL DE ATLETISM – PNL Baia Mare: Primăria Baia Mare afectează grav interesele băimărenilor. Remarcăm ipocrizia lui Mircea Cirț

4
4273
Ioan Doru Dăncuș, Mircea Cirț

REACȚIE. Primăria Baia Mare acționează împotriva propriilor cetățeni. Vineri, 26 ianuarie 2024, la propunerea viceprimarului cu atribuții de primar Doru Dăncuș, a fost votat, de către consilierii ghidați doar de propriile interese, un proiect care afectează interesele băimărenilor și viitorul orașului nostru. Este vorba de Planul Urbanistic Zonal „Stadion Atletism Baia Mare”, prin care se dă liber la construirea unor blocuri cu înălțime de până la 9 etaje în zona Sălii Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare.

 

„Este regretabil că interesele financiare, de conjunctură, prevalează în fața intereselor băimărenilor. Cetățenii trebuie să știe că dl. Doru Dăncus, acționează fără să îi pese de interesele cetățenilor și de dezvoltarea orașului. Dezvoltarea municipiului  Baia Mare înseamnă și investiții în educație și în sănătatea copiilor noștri, nu doar investiții imobiliare, blocuri noi în putinele spații verzi rămase în oraș.

 

Infrastructura sportivă din zona Sălii Sporturilor va fi afectată în mod direct de viitoarele construcții aprobate prin Planul Urbanistic Zonal votat astăzi în Consiliul Local. Două imobile ar urma sa fie ridicate in colțul terenului de antrenament  rugby, respectiv  al stadionului de  atletism, și două blocuri de câte 9 etaje pe suprafața dintre Sala polivalentă „Lascăr Pană” și Hotel Sport, respectiv între bazinul olimpic de înot și stadionul de atletism, terenul de rugby, afectând orice șansă de dezvoltare și modernizare a infrastructurii sportive din orașul nostru.

 

Dacă luăm șansa copiilor noștri de a practica un sport, să nu ne întrebăm de ce tinerii nu rămân în orașul nostru, de ce nu își cresc copiii aici”, a afirmat președintele PNL Baia Mare, deputatul Călin Bota.

 

Nu pot să nu remarc ipocrizia consilierului local Mircea Cirț, care vorbește de  copii, de viitorul Băii Mari, iar prin votul său nu face altceva decât să amputeze viitorul orașului nostru și să afecteze interesele copiilor noștri. Băimărenii știu să facă diferența între vorbe și fapte și am certitudinea că îi vor sancționa pe toți cei care astăzi  acționează împotriva intereselor lor, a mai precizat președintele PNL Baia Mare, Călin Bota.

PNL va continua să facă opoziție constructivă la nivelul Consiliului Local, susținând proiectele care vizează dezvoltarea orașului și asigurarea unor condiții decente de trai pentru băimăreni. Consilierii municipali liberali veghează la corectitudinea deciziilor administrației locale și monitorizează  proiectele aflate în lucru, precum și cheltuirea banilor publici.

 

Biroul de presă PNL Baia MareATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

4 COMENTARII

 1. Sara bună .
  Cred că tră’ să ne gândim bine dacă mai interesează pe ceva consilier interesele cetațenilor . Nici măcar în vreunul din partide nu mai exiști dacă ai rămas la ” naivitatea ” acestui concept . Absolut toți ajung la compromisuri pentru că așa-j jocu’ nefericit în politică . Fiecare are câte o părticică din ceva viitoare construcție , un post la stat pentru cineva din familie sau vreo lucrare , achiziție , ce facilitează accesul la banu’ public . Să nu uităm că prin furnizorii de utilități se menține pânza de păianjen a opțiunii de-a te racorda pe bani mulți sau gratis în funcție de cine pe cine cunoaște/șantajează .( dureros în orice localitate în care apare un nou cartier )
  Oestitatea și respectul de sine riscă să rămână relicve exact pentru că aproape orice exemplu din administrația publică e dureros de anormal .
  Sportul l-au mântuit de la nivel de copii prin favorizarea susținerii financiare condiționată de prea multe cele . Unii care-au fost onești vreodată în sport au ajuns grevați de ambiția de-a face bani grei profesând . În general onestitatea și ambiția au un drum scurt împreună , iar interesul cetățeanului un stindard cu care se pescuiesc din ce în ce mai puțini
  simpli cetățeni , onești
  pe deasupra .

  ” Don’t grow , it’s a TRAP 🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤 !!! ”

  Mulțumesc !

 2. BINE CA ACTUALUL PRIMAR CA SI CHERECHES NU SE OCUPA DE PUZURILE DE PE DUMBRAVEI,VRANCEI,SEBESULUI ETC UNDE SE POATE EXTINDE ORAȘUL,DAR SE OCUPA SĂ REDUCĂ SPAȚIILE VERZI DIN CENTRELE ORAȘULUI BAIA MARE !!

 3. Până acum ce ați făcut ? PNL dacă știe că ceva nu este benefic pentru Baia Mare, trebuia să ,,tune și să fulgere,, până acum ! Dacă opoziția este reală și corectă, poate să deturneze sau să anuleze …mișcările de trupe ale mafiei locale. Dar cred că și PNL se înfruptă la masa corupției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here