NE-AU SNOPIT! – Minaur Baia Mare, învinsă categoric de liderul CSM București, la 11 goluri diferență

1
391

LIGA NAȚIONALĂ – HANDBAL. Joi, 13 mai 2021, în turneul de la Râmnicu Vâlcea, etapa a 22-a a Ligii naționale de handbal feminin a programat derby-ul sezonului, între liderul neînvins CSM București (19 victorii și o remiză în 20 de etape) și a doua echipă clasată, Minaur Baia Mare (până la acest meci cu 6 puncte în spatele bucureștencelor, dar cu un meci mai puțin disputat). Scorul scutește de orice comentarii: 37-26 (18-11).

 

Prima repriză părea o pasă de moment sub formă de glumă proastă, în care Neagu și Pintea au înscris din propriul teren (e drept, n-aveam portar, Costică Buceschi înlocuind-o pe Idehn cu o jucătoare, pentru că Minaur era în inferioritate și numerică, nu doar valorică), iar Neagu a înscris și când n-a vrut (de exemplu, în ultima secundă a reprizei, de la 18 metri, printr-un șut de la șold fără să se uite la poartă – de acea dată Minaur avea portar, adică era cineva în poartă, respectiv Idehn, năucită de lipsa de inspirație în apărare a băimărencelor, care le-a permis CSM-ului să înscrie din toate pozițiile). Părea o glumă proastă, spuneam, prima repriză, la vestiare intrându-se cu 18-11.

 

Ce a urmat a fost îngrijorător, în primele 5 minute ale reprizei a doua Minaur nereușind să înscrie (atât de multe pase la adversar nu am văzut niciodată la acest nivel), așa că în min. 30 era deja 22-11. Bucureștencele conduceau cu dublul golurilor marcate de Minaur. În min. 50 era 30-18… asta spune ceva. Până la urmă s-a terminat doar cu 11 goluri în minus, adică CSM București – Minaur Baia Mare 37-26 (18-11). Cam diferența dintre o echipă din fruntea clasamentului și una de pluton. Pentru că așa a arătat Minaur Baia Mare astăzi, ca orice altă echipă de pluton.

 

Pentru echipa antrenată de Costică Buceschi au înscris: Laslo (7 goluri), Burlachenko (4 goluri), Kovacevic și Fujita (câte 3 goluri), Tănăsie, Cioca și Fais Araujo (2 goluri), Polocoșer, Seraficeanu și Kerekes (câte 1 gol). De la învingătoare s-au remarcat Pintea (11 goluri), Neagu (7 goluri), Moisă (5 goluri), Smeets (4 goluri) și portarul Săndulache.

 

* Foto: @ CSM București

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Inca o dovada ca MINAUR a ajuns in Final Four din intimplare .Umilinta,improvizatie,lipsa de atitudine si un potop de greseli personale care la acest nivel sunt de risul curcilor.Fostul fizioterapeut ajuns peste noapte antrenor la CSM si la nationala,i-a dat o lectie marelui povestitor ,COSTICA.Desigur scuza legata de oboseala jucatoarelor are un simbure de adevar.,poate in ce priveste contratacul.Dar pozitionalul,apararea, atitudinea in general are legatura strinsa cu antrenorul.In meciul de azi n-am simtit nici o clipa ca BUCESCHI a pregatit acest meci.Nu e nimic rusinos sa intrebi atunci cind nu te descurci,mai grav e sa te crezi foarte destept si de fapt sa fi varza.Mai pe scurt ,daca nu a inteles nimic din jocul ZALAULUI cu CSM,putea sa sune si sa ceara sfaturi de la domnul TADICI,care si in tur si in retur le-a facut viata grea bucurestencelor.
    Afirmatia lui COSTICA ca nu avem ce cauta in Liga Campionilor este foarte corecta,locul nostru este in cupa satelor.Pina la sfirsitul campionatului avem toate sansele sa ajungem pe locul trei,care este mult mai aproape de adevar.In campionatul care urmeaza si acesta a va fi un abiectiv greu de atins.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here