RUGBY – Aripa lui CSM Știința Baia Mare, Talia`uli Sikuea din Tonga, a primit cetățenia română

0
772

NATURALIZARE. Jucătorul de rugby Talia`uli Sikuea Malohi Niutakeifanga Falekaono (24 de ani), născut în Tonga, care evoluează din iulie 2016 la CSM Baia Mare, a primit cetățenie română, astăzi, 21 octombrie 2019. La începutul acestui an, lui Talia`uli Sikuea, cel de-al treilea jucător din Tonga care face parte din lotul campioanei CSM Știința Baia Mare, după Sione Vaiomounga și Sione Fakaosilea, i-a fost prelungit contractul pentru încă 3 ani.

 

Naturalizarea lui Talia`uli Sikuea este argumentată de faptul că acesta va fi selecționat în reprezentativa de rugby 7 a României (el a mai activat și în naționala în 7 a statului Tonga, în calificările pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro și în mai multe turnee). Aripa Talia`uli Sikuea a fost transferat la CSM Știința Baia Mare de la echipa tongană Tola Old Boys Rugby, cu care a fost campion național în 2015.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here