HANDBAL – Minaur a pierdut în primul meci din turneul de la Baia Mare cu nou-promovata Corona Brașov: sâmbătă, băimărencele joacă împotriva vicecampioanei Poloniei

0
198

TURNEUL DE LA BAIA MARE. Vineri, 4 august 2023, în Sala Sporturilor Lascăr Pană din Baia Mare, în prima zi a turneului de handbal feminin organizat de clubul Minaur, echipa gazdă a pierdut, cu 34-35 (18-19), în fața nou-promovatei în Liga Națională Corona Brașov. La turneul de la Baia Mare, care se încheie sâmbătă, 5 august, mai participă HC Zalău și vicecampioana Poloniei, MKS Lublin. În meciul dintre celelalte două echipe s-au impus zălăuancele, cu 37-26 (19-11) – polonezele au mai disputat un meci astăzi, cu Corona Brașov, în care au învins cu 30-26 (17-12).

 

Corona Brașov a învins echipa gazdă, după un joc bun de apărare (cu portarul bosniac Gudelj în bună dispoziție de joc, cu 11 parade salvatoare, completată de celălalt portar al brașovencelor, Rădoi, care a adunat 6 parade salvatoare) și avându-le ca principale marcatoare pe  pivotul muntenegran Klikovac și interul dreapta angolez “Zizica” Carlos (ambele cu câte 5 goluri), Boiciuc, Voica, Moraru și argentinanca Gandulfo (toate cu câte 4 goluri).

 

De la Minaur, portarii au contabilizat 13 intervenții bune – Pandzic (8 parade salvatoare) și Mihiș (5 parade salvatoare) -, iar marcatoare au fost: Borș și Pavlovic (câte 7 goluri), Spugnini Santome și Vujovic (câte 4 goluri), Lundback (3 goluri), Gomes da Costa și Kerekes (câte 2 goluri), Popescu, Romaniuc, Mițicuș, Țîrle și Vukajlovic (câte 1 gol).

 

Un meci ciudat, mai aproape de un antrenament, cu 69 de goluri în pofida celor 30 de parade salvatoare ale celor 4 portari. Sâmbătă, 5 august, se dispută ultimele două meciuri ale turneului: HC Zalău – Corona Brașov (de la ora 11.00) și Minaur – MKS Lublin (de la ora 13.00).

 

* Foto: @Dragomir Ovidiu via Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here